Başkan Gül: “Deprem Sürecinde Basın Mensuplarımız Tarihe Not Düştü”
Kahramanmaraş HaberleriAK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M.Burak Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, kamuoyunun doğru, tarafsız ve hızlı şekilde bilgilendirilmesi adına özveriyle görev yapan basın mensuplarının gününü kutladı.
Basının, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Gül, gazetecilerin zor şartlar altında dahi görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirdiğini vurguladı. Gül mesajında; basın mensuplarının, şehirlerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
6 Şubat depremleri sürecinde basın mensuplarının gösterdiği duyarlılığa da değinen Başkan Gül, “Asrın felaketinde, canları pahasına görev yapan, yaşanan acıyı ve dayanışmayı tüm Türkiye’ye duyuran basın emekçilerimizin ortaya koyduğu gayret her türlü takdirin üzerindedir.” dedi.
Gazeteciliğin, sorumluluğu büyük bir meslek olduğunu belirten Gül, doğru ve ilkeli haberciliğin toplumsal birlik ve beraberliğin güçlenmesinde önemli rol oynadığını ifade ederek, “Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için tarafsız ve ilkeli yayın anlayışından taviz vermeden, gece gündüz demeden özveriyle çalışan basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, ebediyete irtihal eden basın mensuplarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.
Başkan Gül, mesajının sonunda tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek, sağlık, başarı ve kolaylıklar diledi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.