Kahramanmaraş’ta 45,6 Milyon TL Değerinde Fabrika İcradan Satılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta 45,6 Milyon TL Değerinde Fabrika İcradan Satılıyor
Abone ol
Gaziantep-Kahramanmaraş yoluna cepheli Pazarcık’taki taşınmaz icradan satışa sunuluyor. Arsa üzerinde bin 875 metrekarelik fabrika bulunuyor.

Kahramanmaraş’ta icra yoluyla satışa sunulan taşınmazlara bir yenisi eklendi. Pazarcık’ın Kadıncık Mahallesi’nde bulunan 4 bin 742 metrekarelik arsa, üzerindeki fabrika ve idari binayla birlikte satışa çıkarılacak. Taşınmazın muhammen bedeli 45 milyon 645 bin 100 TL olarak belirlendi.

Satışa konu olan taşınmaz, 321 ada 7 parsel numarasıyla kayıtlı bulunuyor. Gaziantep-Kahramanmaraş kara yoluna cepheli konumda yer alan arsaya özel araçların yanı sıra toplu taşıma araçlarıyla da ulaşım mümkün.

Bölgenin asfalt yol ve tamamlanmış altyapı imkânlarına sahip olduğu belirtilirken, satışın taşınmazın tamamı üzerinden ve tam hisse şeklinde yapılacağı bildirildi. İhale kapsamında uygulanacak KDV oranı ise yüzde 20 olarak duyuruldu.

4 Bin 742 Metrekarelik Arsada Fabrika Bulunuyor

İcradan satışa çıkarılan taşınmazın üzerinde bin 875 metrekare büyüklüğünde fabrika binası yer alıyor. Parselde ayrıca iki katlı, 100 metrekare oturum alanına sahip idari bina bulunuyor.

Ticari işletmelerin yoğunlukta olduğu bölgede konumlanan taşınmazın, üst-orta gelir grubundaki kişiler tarafından tercih edilen bir lokasyonda olduğu kaydedildi.

İmar Durumu Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı

Belediyeden alınan ilgili yazıda, taşınmazın Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı (KDKÇA) kapsamında planlandığı belirtildi.

Fabrika ve idari binayı da kapsayan taşınmaz için belirlenen 45 milyon 645 bin 100 TL'lik muhammen bedel üzerinden icra yoluyla satış süreci yürütülecek.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFAD’dan Kahramanmaraşlılara Siren Uyarısı: Panik YapmayınÖnceki Haber

AFAD’dan Kahramanmaraşlılara Siren Uyarı...

Doğukent TOKİ 1. ve 2. Etaplarda Su Aboneliği Başvuruları SürüyorSonraki Haber

Doğukent TOKİ 1. ve 2. Etaplarda Su Abon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar