YETİM VE ÖKSÜZ ÖĞRENCİLER DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİNDE ETKİNLİKTE BULUŞTU
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Belediyesi Muhammet Murat Akkurt Gençlik Merkezi’nde 45 yetim ve öksüz öğrenci çeşitli etkinliklerde bir araya geldi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, etkinliklerin öğrencilere psiko sosyal destek amacıyla yapıldığını söyledi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Okay, şunları aktardı: “Gençlik merkezlerimiz gençlerle dolup dolup taşmaktadır. Yetim ve öksüz çocuklarımızın bir tebessümü bizler için büyük bir hazinedir. Gençlik merkezimizde yetim ve öksüz öğrencilerimizi sık sık bir araya getiriyoruz. Onlara psiko sosyal destek vererek çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Gençlik Merkezlerimiz gençlerimizin her daim hizmetindedir. Gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlamak, sosyal etkinliklerle hayata hazırlamak bizlerin vazifesidir. Tüm gençlerimizi gençlik merkezlerimize davet ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.