© Haber Hanesi 2014 - 2025

Uyuşturucuya Geçit Yok: Kahramanmaraş Dahil 70 İlde Operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 10 günde Türkiye genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarının sonuçlarını paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde son 10 gün içinde uyuşturucu suçlarına yönelik büyük bir operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı. Aralarında Kahramanmaraş’ın da yer aldığı 70 ilde yürütülen çalışmalarda 565 kilogram uyuşturucu madde ve 357 binden fazla uyuşturucu hap ele geçirildi.

Binlerce Güvenlik Gücü Görevdeydi

Operasyonlarda toplam bin 420 ekip, 3 bin 550 personel, 13 hava aracı ve 49 narkotik dedektör köpeği görev aldı. Türkiye’nin dört bir yanında eş zamanlı olarak düzenlenen baskınlar sonucu 940 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonların kararlılıkla süreceğini belirterek, uyuşturucuyla mücadelede güvenlik birimlerinin azimle çalışmaya devam ettiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER