Ulu Çınarların Yemekleri Eksik Edilmiyor
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Akıllı Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi (YADES) personelleri, hava sıcaklığının sıfırın altında hissedildiği günlerde de sıcak yemek hizmetiyle 65 yaş üzeri vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi örnek sosyal belediyecilik uygulamaları ile yaşlı vatandaşların yüzünü güldürüyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde faaliyet gösteren Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi (YADES) hizmetleri kapsamında her gün yüzlerce vatandaşa sıcak yemek hizmeti sunuluyor. Büyükşehir Belediyesi mutfaklarında 65 yaş üzeri vatandaşların günlük kalori ihtiyacına yönelik olarak ustalar tarafından hazırlanan yemekler, steril ortamlarda paketlenerek vatandaşlara teslim ediliyor. Yaşlı vatandaşlar ise sağlanan hizmetten memnun. Sıcaklığın sıfırın altına düştüğü günlerde de kapılarının çalınması ve ihtiyaçlarının karşılanması dolayısıyla ulu çınarlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ifade ederek, ekipleri dualarla uğurluyor.
78 Bin Hizmet Sağlandı
Yaşlı vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması için sunulan muhtelif türden hizmetlerin sayısı 2021 yılında 78 bin 528 olarak gerçekleşti. İhtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan bu hizmetlere ise Kültür Park’ta bulunan Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi’ne (YADES) bizzat, ya da 0344 223 10 75 çağrı hattından telefonla müracaat edilebiliyo
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.