TÜRKOĞLU DOSTLUK PLATFORMU’NDAN BİR DİZİ ZİYARET
Kahramanmaraş HaberleriTürkoğlu Dostluk Platformu Başkanı Fatih Tiyek ve yönetimi, Kahramanmaraş’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İlk olarak Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin’i ziyaret eden heyet, sırasıyla; Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Fatih Demirdöğen, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz ve Yeniden Refah Parti İl Başkanı Muhammed Aydoğar’a konuk oldu.
Ziyareti değerlendiren Türkoğlu Dostluk Platformu Başkanı Fatih Tiyek, kabullerinden dolayı il müdürlerine teşekkür etti. Tiyek, değerlendirmesinde şunları söyledi: “Türkoğlu Dostluk Platformu olarak üyelerimizle birlikte aktif faaliyetler yapmaktayız. Bu faaliyetlerimizin başında da çeşitli ziyaretler gelmektedir. Bu ziyaretlerde şehrimizin ve Türkoğlu’nun sorunları, çözümleri ve görüşlerimizi ortaya koyuyoruz. Bizlere kulak veren, ağırlayan kıymetli İl Müdürlerimize ve ekiplerine çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte de bu ziyaretleri sürdüreceğiz.”
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.