Türkiye Offroad Şampiyonası Kahramanmaraş’ta Start Aldı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 2025 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı, bugün Kapıçam Tabiat Parkı’nda başladı. 17 şehirden gelen 27 araç ve 54 sporcu, zorlu parkurlarda zirve mücadelesi veriyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Offroad Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 2025 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ilk ayağı, bugün Kapıçam Tabiat Parkı’nda başladı. Türkiye’nin dört bir yanından, tam 17 şehirden gelen 27 araç ve 54 sporcu, zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele veriyor. Nefes kesen yarışlar, hem sporculara hem de izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor.
Doğanın engebeli yapısıyla birleşen zorlu hava ve arazi koşulları, mücadeleyi daha da çetin bir hale getiriyor. Sporcular, Cumartesi ve Pazar günleri boyunca Kapıçam Tabiat Parkı’nın doğal engebeleri arasında teknik kabiliyetlerini, sürüş ustalıklarını ve hızlarını sergileyecek. Parkurun inişli çıkışlı yapısı, derin çukurlar ve keskin virajlar, yarışçıların sınırlarını zorlayan etaplar oluşturuyor.
Yarışlar sadece rakiplere karşı değil, doğaya karşı da verilen büyük bir mücadeleye sahne oluyor. Seyirciler, doğayla iç içe geçen bu adrenalin dolu yarışlarda, sporcuların heyecanına ortak oluyor.
Ödül Töreni Pazar Günü NFK Kültür Merkezi’nde
Şampiyonanın finali 27 Nisan Pazar günü saat 18.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ödül töreni ile taçlanacak. Etkinlikte dereceye giren sporcular, kupa ve madalyalarını görkemli bir törenle teslim alacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, tüm sporseverler bu heyecan dolu organizasyona davet edilerek, yarışların ve ödül töreninin coşkusuna ortak olmaya çağrıldı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.