© Haber Hanesi 2014 - 2025

Türkiye Güreş Şampiyonası’na Kahramanmaraş’ta Start Verildi

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası ilk günüyle start aldı. Toplamda 600 profesyonel sporcunun farklı sıkletlerde kıyasıya mücadele edeceği şampiyona, 19 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Güreş Federasyonu koordinesinde düzenlenen Türkiye Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası başladı. Merkez Spor Kompleksi’nde start verilen şampiyonanın ilk gününde; 65, 74 ve 93 kilogramda eleme ve yarı final müsabakaları gerçekleştirildi. Şampiyona, 17 Aralık Cuma günü (yarın) de 65, 74 ve 86 kilogramda sporcuların minderdeki zorlu rekabetleriyle sürecek. Türkiye genelinden yaklaşık 600 profesyonel sporcunun kıyasıya mücadele edeceği şampiyona, 19 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek. Tüm ülkeden sporseverlerin ilgiyle takip ettiği şampiyona, TRT Spor Yıldız ekranlarından ise naklen yayınlanıyor.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER