TÜMKİAD'dan Genç İş İnsanı Turgut Sezal'a Ziyaret
GÜNDEMTüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Muhammet Eliaçık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tekas Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi, genç ve başarılı iş insanı Turgut Sezal'ı ziyaret etti.
Genç iş insanlarının ekonomi alanındaki faaliyetleri ve yapılanmalarının ana gündemi oluşturduğu ziyarette; şehir ekonomisi, iş dünyasının sorunları, yapılan ve yapılması planlanan projeler konuşuldu.
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan TÜMKİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Muhammet Eliaçık: "TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak şehrimizde tekstil alanında faaliyette bulunan Tekas Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi sayın Turgut Sezal beyefendiyi ziyaret ettik. Burada derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgi vermek, kendilerine derneğimizi tanıtmak için misafiri olduk. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekas Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Sezal ise gençliğin her alanda olduğu gibi ticarette de etkin olmasının önemine değinerek şunları söyledi: "Bugün şehrimizin ekonomisi, iş dünyamızın sorunları, yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Değerli ziyaretlerinden dolayı TÜMKİAD ailesine ve sevgili Muhammet başkanıma teşekkür ediyorum."
Ziyaret sonrasında TÜMKİAD Şube Başkanı Muhammet Eliaçık tarafından Tekas Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Sezal'a İstiklal madalya görünümlü plaket takdim edildi. Akabinde iş insanı Turgut Sezal, Yönetim kurulu üyeliğini yaptığı tekstil işletmesini TÜMKİAD ekibine gezdirerek fabrikanın işleyişi ile ilgili bilgiler verdi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.