Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşağı Beğeni Topluyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 90 günde yapımı tamamlanan Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşağı, bölgenin trafik yükünü önemli ölçüde rahatlattı. Bölge sakinleri hayata geçirilen ulaşım yatırımından memnun.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı 90 günde tamamlanan Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşağı, bölgeye önemli bir değer kattı. Bu yıl Haziran ayında temeli atılan ve belirtildiği gibi 90 günlük sürede tamamlanan yatırımla bölgedeki trafik yükü önemli ölçüde rahatladı. Yedikuyular Kayak Merkezi’ne de direkt ulaşım sağlayan arter, peyzaj düzenlemesiyle de bölgeye önemli bir renk kattı. Yaklaşık 80 Milyon TL’lik yatırımla tamamlanan projeden bölge sakinleri de büyük memnuniyet duyduğunu ifade ediyor.
Şehrin Ulaşım Altyapısı Güçleniyor
Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak’ın bölge ulaşımını önemli ölçüde rahatlattığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Haziran ayında temelini attığımız ve 90 günlük yapım süresinin ardından Eylül ayında trafiğe açtığımız Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşağı, bölge trafiğini önemli ölçüde rahatlattı. Şehrimizin doğu ve batısıyla direkt bağlantı sağlayan arter aynı zamanda Yedikuyular Kayak Merkezimizin de güzergahı. Bölgedeki hemşehrilerimizden de çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Ulaşım Master Planımız çerçevesinde şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.