Temizlik Görevlisi Bulduğu Cüzdanı Sahibine Teslim Etti
GÜNDEMElbistan Belediyesi temizlik görevlisi, kaldırımda bulduğu içinde para ve kredi kartları bulunan cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranış gösterdi.
Elbistan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Aslan Havuz, Malatya Caddesi’nde temizlik yaparken kaldırımda cüzdan buldu. Cüzdanda bir miktar para ve kredi kartları olduğunu gören Havuz, durumu amirine bildirdi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü, cüzdanı Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Zabıta müdürlüğü ise cüzdanın içinde bulunan banka kartından yola çıkarak, ilgili bankadan vatandaşın telefonunu ulaştı ve cüzdanı teslim etti.
Malatya Caddesi’nde temizlik yaparken cüzdanı bulan Aslan Havuz, “Yerde cüzdan buldum. Bizim müdürü aradım. Cüzdanı müdürümüze teslim ettim. Müdürümüzde Zabıta ile iletişime geçerek cüzdanını kaybeden vatandaşa ulaştılar. Vatandaşı çağırdık ve cüzdanı kendisine teslim ettik” dedi.
Akşam saatlerinde personelleri Aslan Havuz’un kendisini arayarak bir cüzdan bulduğunu söylediğini aktaran Temizlik İşleri Müdürü Oktay Ölker ise, “Daha sonra biz de cüzdanın bulunduğu yere geldik. Cüzdanı aldık. Cüzdanda bir miktar para, kredi kartları ve kimlik vardı. Konuyu Zabıta Müdürümüze aktardık ve cüzdanın vatandaşa ulaştırılmasını istedik. Bu duyarlı davranışı sergileyen personelimize teşekkür ediyorum. Örnek bir davranış sergiledi. Vatandaşın mağduriyeti de kısa bir sürede giderilmiş oldu. Bu manada mutluyuz. Müdürlük olarak bu personelimizi ödüllendirmeye karar verdik.” dedi.
Zabıta Müdürü Adnan Doğan, “Müdürlüğümüze ulaştırılan cüzdanın sahibine ulaşmak için cüzdanda bulunan banka kartından yola çıktık. Kartın ait olduğu banka ile görüştük ve durumu izah ederek vatandaşın telefonuna ulaştık. Cüzdan sahibini arayarak teslim ettik” dedi.
Temizlik işçisi Aslan Havuz’un örnek bir davranış sergilediğini belirten cüzdan sahibi Tahir Akdaş ise, duyarlı davranışı nedeniyle kendisine teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.