© Haber Hanesi 2014 - 2025

Şehitkâmil’de 30 Ağustos Coşkusu: Fener Alayı ve Etkinliklerle Kutlanacak

Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenleyecekleri fener alayına tüm Gazianteplileri davet etti. 30 Ağustos’a özel programlar hazırladıklarını belirten Yılmaz, “Hazırlıklarımız tamam. İl günkü coşkuyla tarihi zaferi kutlayacağız” dedi.

Şehitkâmil Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünü ilçe tarihinde görülmemiş etkinliklerle coşku içinde kutlayacak. Zafer Bayramı haftasında etkinliklerin başladığı Şehitkâmil’de 30 Ağustos’ta da fener alayı düzenlenecek. 30 Ağustos Cuma günü saat 19.30’da Oyuncakistan Parkı’ndan başlayacak fener alayı Korupark’ta son bulacak. Fener alayının ardından müzik dinletisi ve havai fişek gösterisi yapılacak.

İlk günkü coşkuyla kutlayacağız

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünü ilk günkü coşkuyla kutlayacaklarını söyledi. Bu özel gün için birbirinden özel programlar hazırladıklarını ifade eden Yılmaz, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında kazanılan tarihi zafere yakışır bir gün yaşatmak için hazırlıklarımızı tamamladık. 7’den 77’ye gurur günümüzü hep birlikte kutlayacağız. 30 Ağustos’ta düzenleyeceğimiz fener alayına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum”

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER