Şehitkamil’de 250 Sporcunun Katıldığı Satranç Turnuvası Tamamlandı
GÜNDEMŞehitkamil Belediyesi 5. Geleneksel Veysel Güneş Anma Satranç Turnuvası, 250 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen turnuva, her yaştan satranç tutkununu bir araya getirdi. 2 gün boyunca devam eden müsabakalarda sporcular, centilmenlik ruhu içerisinde mücadele ederken; strateji, sabır ve zekâ dolu karşılaşmalar, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.
VEYSEL GÜNEŞ’İN HATIRASI YAŞATILDI
Şehitkamil Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen turnuva, merhum öğretmen Veysel Güneş’in aziz hatırasını yaşatma amacıyla düzenlendi. Etkinlik, yalnızca sportif rekabetin değil, aynı zamanda dostluk ve paylaşımın da ön planda olduğu bir buluşmaya dönüştü.
Belediyenin spora ve gençliğe verdiği önemin bir göstergesi olan organizasyon, çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlarken, sosyal bağlarını güçlendirmelerine de imkân sundu. Turnuvaya katılan sporcular ve veliler, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Etkinliğin hem sportif hem de sosyal açıdan verimli geçtiğini ifade eden katılımcılar, Şehitkamil Belediyesine bu tür faaliyetleri düzenlediği için teşekkür ettiler.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.