Şehitkamil Belediyesi’nden Kriz Yardımı: Başkan Umut Yılmaz’ın 20 Bin Gıda Paketi Desteği
GÜNDEMSon yıllarda yaşanan ekonomik krizle mücadele eden vatandaşın alım gücü ciddi şekilde düştü. Artan enflasyon, işsizlik ve hayat pahalılığı nedeniyle birçok aile geçim sıkıntısı çekiyor. Bu zor günlerde Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşlara yönelik önemli bir destek kampanyası yürütüyor. Başkan Yılmaz’ın öncülüğünde son 3 ayda yaklaşık 20 bin aileye gıda paketi dağıtıldı.
Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerini evlerinde teslim ediyor. Yapılan yardımlarda kırsal ve merkez mahalle ayrımı da yapılmıyor. Gıda paketleri, Şehitkamil’in dört bir yanına ulaştırılıyor.
Bu destek, yalnızca bir defalık bir yardım olarak kalmayıp, aralıksız devam edecek şekilde planlandı. Başkan Umut Yılmaz, ekonomik krizin olumsuz etkilerini hafifletmek ve vatandaşların yanında olmak adına bu tür desteklerin önemini vurguladı.
HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
“Ekonomik kriz hepimizi derinden etkiledi. Bu süreçte en çok zorlanan vatandaşlarımıza destek olmak, onların sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletmek için çalışıyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak, imkanlarımız dahilinde her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” diyen Başkan Umut Yılmaz, halkın yanında olmanın en önemli görevlerinden biri olduğunu ifade etti.
Gıda desteği kampanyası, ekonomik zorluklarla boğuşan ailelere nefes aldırırken, aynı zamanda toplumun birlik ve dayanışma ruhunu da pekiştirdi. Vatandaşlar, Başkan Yılmaz ve ekibine minnettarlıklarını dile getirirken, bu tür yardımların devam etmesini umut ediyor.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.