© Haber Hanesi 2014 - 2025

Şehit ve Gazi Ailelerimizin Yanındayız

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar sofrasında şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Güngör, iftar programı sonrası Türkoğlu’nda Ay ailesinin hanesine misafir oldu. Teravih namazının ardından Ulu Camii’de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, tatlı ikramında bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Güngör, Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile bir araya geldi. Programa Başkan Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Mehmet Emin Terzioğlu, İl Jandarma Komutanı Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, il protokol üyeleri ile şehit ve gazi yakınları katıldı. Program sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programında aziz şehitlerimizin kıymetli yakınları, kahraman gazilerimiz ve aileleriyle bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi hep yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

 

Ay Ailesinin Hanesine Misafir Oldu

Başkan Güngör, Türkoğlu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programının ardından Türkoğlu Şekeroba Mahallesi’nde Ay ailesinin hanesine misafir oldu. Aile fertleriyle muhabbet eden Başkan Güngör, 4. sınıf öğrencisi Zeynep Ayşe Ay ile de yakından ilgilendi. Misafirperverliklerinden dolayı Ay ailesine teşekkür eden Başkan Güngör, “Bugün kıymetli Ay ailemizin hanesine misafir olduk, çaylarını içtik. Zeynep Ayşe kızımızla da muhabbet etmek gerçekten bizlere iyi geldi. Tatlı kızımıza ve onu yetiştiren kıymetli anne ve babasına nazik kabulleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Güngör Tatlı İkramında Bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Abdulvahap Dertli ile teravih namazı çıkışı Ulu Camii’de vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Gündem yaratan operasyonda Bakan Çiftçi’yi sinirlendiren “Seyyid Kutub” detayı

Kahramanmaraş’ta yazar Sadi Yüksel’in gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri ve basına yansıma biçimiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma talimatını veren İçişleri Bakanı Çiftçi’nin, operasyonda ele geçirilen dokümanlar arasında yazar ve düşünür Seyyid Kutub'un kitabının sergilenmesine de tepki gösterdiği belirtildi. Konuyla ilgili geniş kapsamlı inceleme yapılacak.

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TÜM HABERLER