© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sebat Gençlikspor Kahramanmaraş İstiklalspor’u 1-0 Geçti, Liderlik Koltuğuna Oturdu

Nesine 3. Lig 4. Grup'ta zirve mücadelesi veren Sebat Gençlikspor, ligin 5. haftasında Kahramanmaraş İstiklalspor'u konuk etti. Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 61. dakikada kaptan Ziya Alkurt'un kaydettiği golle Sebat Gençlikspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da kontrollü bir oyun sergilerken, ilk 45 dakika boyunca gol sesi çıkmadı ve devre arasına 0-0 eşitlikle girildi. İkinci yarıda ise ev sahibi ekip Sebat Gençlikspor, oyunda üstünlük sağlayarak 61. dakikada Ziya Alkurt'un attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca Trabzon ekibi sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Sebat Gençlikspor Zirveye Yerleşti

Sebat Gençlikspor, bu galibiyetle birlikte puanını 13'e yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti. Kahramanmaraş İstiklalspor ise zorlu deplasmandan puansız döndü. Trabzon ekibi, ligdeki başarılı performansını sürdürerek zirve mücadelesinde avantaj elde etmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER