SAVRUK ŞELALELERİ ZİYARETÇİLERİNİ BÜYÜLÜYOR
GÜNDEMDulkadiroğlu ilçe sınırında yer alan Savruk Şelaleleri, yaz aylarının gelmesiyle ziyaretçi akınına uğradı. Eşsiz doğasıyla kendine hayran bırakan Savruk Şelaleleri, farklı illerden de ziyaretçileri ağırlıyor.
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin çalışmalarıyla gündeme gelen ve ziyaret edenleri kendine hayran bırakan Savruk Şelaleleri’ne bu yılda ilgi yoğun oldu. Dulkadiroğlu ilçesinin Bertiz bölgesinde bulunan Savruk Şelaleleri, özellikle piknikçilerin uğrak noktalarından oldu.
Dulkadiroğlu Belediyesi şelalelerde çeşitli düzenlemeler gerçekleştirerek bölgeyi turizme kazandırdı. Piknikçiler için masa, şelalelere ulaşım için merdiven ve temizlik çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, lavabo ve tuvaletler konusunda da çalışma başlattı.
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçenin doğa turizmini geliştirecek en önemli noktalardan olan Savruk Şelalelerindeki çalışmaların devam edeceğini aktardı.
Başkan Okay, Kahramanmaraş’ı ziyaret eden herkesin mutlaka Savruk Şelalelerine uğramasını tavsiye etti.
Şelaleleri ziyaret eden vatandaşlarda hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.