Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan Kahramanmaraş’a Destek Sözü
Kahramanmaraş HaberleriBaşkan Fırat Görgel, Kahramanmaraş'ın sanayi, teknoloji ve savunma sanayisinde önemli bir atılım yapacağını vurguladı.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ve Sanayi Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TUSAŞ Başkanı Ömer Cihad Vardan’ı ziyaret eden Görgel, şehrin sanayi ve teknoloji alanında daha ileri noktalara taşınması için yapılacak yatırımları değerlendirdi. Ankara ziyareti kapsamında Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte bir dizi görüşme gerçekleştiren Görgel, yatırımların detaylarını görüştü ve TUSAŞ tarafından Kahramanmaraş’ta hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi aldı.
Başkan Görgel, "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır ile Kahramanmaraş’ımızın sanayi ve teknoloji alanında yapılacak yatırımları görüştük. TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan’a da yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve iş birliğiyle şehrimize kazandırılacak projeleri değerlendirdik. Bu yatırımlarla Kahramanmaraş’ımız, savunma sanayisinde öncü şehirlerden biri olacak. Bakanımız Mehmet Fatih Kacır ve TUSAŞ Başkanımız Ömer Cihad Vardan’a gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.