© Haber Hanesi 2014 - 2025

Şampiyon Güreşçiler Başkan Aydın'ı Ziyaret Etti

Afyon’da, 18-22 Kasım tarihlerinde düzenlenen Minikler Serbest-Grekoromen 1. ligi finallerinde Kayseri Talas GSK takımını 7-3 yenerek 2019 yılı şampiyonu olan Göksun Güreş Eğitim Merkezi (GEM) güreşçileri Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Şampiyon güreşçiler ile yakından ilgilenip sohbet eden Başkan Aydın, Göksun denilince ata sporu güreşin her zaman var olduğu bir ilçe akla geldiğini söyledi.

Minik pehlivanların sadece Göksun’u değil Kahramanmaraş’ı temsil noktasında elde ettiği başarıdan çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

“Tabi Göksun denilince ata sporunun her zaman var olduğu bir ilçe olduğunu herkes biliyor. Hem bu anlamda, hem de ilimizi temsil noktasında böyle bir başarı göstermeleri bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu etmiştir. Hocalarıma çok çok teşekkür ediyoruz. Bu gençlerimizin hem zihnen, hem bedenen gelişimlerinde çok ciddi gayretler sarf ediyorlar, çalıştırıyorlar, gece demeden, gündüz demeden müsabakalara hazırlıyorlar. İlimizi ve ilçemizi temsil noktasında gereken fedakarlığı gösteriyorlar. Biz bundan çok mutlu oluyoruz.”

Yerel yönetim olarak spor camiasına ellerinden gelen yardımı yaptıklarına işaret eden Başkan Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizler de yerel yönetim olarak spor camiasına elimizden gelen yardımı yapmayı hem taahhüt ediyoruz, hem de gayret ediyoruz. Bu da bizim görevlerimiz arasında. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki, bu gençlerimizin hem zihnen, hem bedenen gelişimlerine katkı sağlayan hocalarımız ile spor müdürlüğümüz ve güreş eğitim merkezi müdürlüğümüze yürütülen gayretli çalışmalardan dolayı şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum. Güreşçilerimizi tebrik ediyorum, Kahramanmaraş’ımız ve Göksun’umuz adına böyle bir başarı hakikaten çok önemli. Rabbimden daha farklı müsabakalarda daha da başarılı kılmasını diliyorum.”

Göksun GEM Antrenörü Hamit Kırlar, ise yaptığı konuşmada elde edilen başarının bir takım başarısı olduğunu belirtti. Kırlar, “Bu şampiyonada başarı sağlanmasında emeği olan müdürlerimize ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. 16 takımın yer aldı ligde gurubumuzu birinci olarak bitirdik. Çeyrek finalde Batman Petrol, yarı finalde Antalya Korkuteli, finalde ise Kayseri Talas GSK takımını yenerek Türkiye Şampiyonu olduk” dedi.

Ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kapuçam, Göksun GEM Müdürü Akif Kıraç ile GEM Antrenörleri Hamit Kırlar, Osman Enes Köklü ve şampiyon güreşçiler yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER