© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sakiler’den Kahramanmaraş’ta Müzik Ziyafeti

Sakiler’den Kahramanmaraş Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Unutulmaz Bir Gece

Geleneksel Ağustos Fuarı’nda, Türk müziğinin sevilen gruplarından Sakiler sahne aldı. Kendilerine has yorumları, duygusal şarkı sözleri ve sahne enerjileriyle büyük beğeni toplayan grup, hafızalara kazınan parçalarını seslendirirken; alanı dolduran vatandaşlar, telefonlarının ışıklarıyla geceye görsel bir şölen kattı, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, birbirinden renkli etkinlikleriyle şehre canlılık katmaya devam ediyor. KAFUM Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen fuar, bu kez Türk müziğinin sevilen gruplarından Sakiler’i ağırladı. Binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşen konserde coşku doruğa ulaştı.

Kendilerine has yorumları, duygusal şarkı sözleri ve sahne enerjileriyle büyük beğeni toplayan grup; Doyamadım, Saygı Duruşu, Aşığın Kaderi, Yalanı Bırak, Yüzsüz Yürek ve Dünyadan Uzak gibi hafızalara kazınan parçalarını seslendirdi. Konser boyunca alanı dolduran vatandaşlar, telefonlarının ışıklarıyla geceye görsel bir şölen kattı, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Sakiler, Dondurmaya Hayran Kaldı
Konserin en dikkat çeken anlarından biri ise Kahramanmaraş’ın coğrafi işaretli ürünü olan meşhur dondurmasının sahnede yapılan geleneksel sunumu oldu. Dondurma şovu, hem izleyenlerden hem de Sakiler grubunun üyelerinden büyük beğeni topladı. Ekip üyeleri, Kahramanmaraş Dondurması’na hayran kaldıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER