Sahne Maraş’ın Ödüllü Oyunu “O Film Öyle Değil” Yeniden Sahne Alıyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sahne Maraş Tiyatro Okulu’nun ödüllü gösterisi “O Film Öyle Değil” 19 Haziran Perşembe günü NFK Kültür Merkezi’nde bir kez daha sanatseverlerle buluşacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin kültür sanat hayatına kazandırılan Sahne Maraş Tiyatro Okulu, başarılı tiyatro gösterimlerine bir yenisini daha ekliyor. Sanatseverlerin yoğun ilgiyle takip ettiği tiyatro oluşumu, geçtiğimiz ay büyük beğeni toplayan ve önemli bir ödüle layık görülen oyununu yeniden seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Sahne Maraş Tiyatro Okulu’nun usta eğitmenleri ve yetenekli oyuncuları tarafından sahnelenen “O Film Öyle Değil” adlı yetişkin tiyatro oyunu, 19 Haziran Perşembe günü saat 20.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşacak.
İzleyicileri Nostaljik Yolculuğa Çıkaracak
Geniş kitlelere hitap eden gösteri, kısa süre önce “12. Uluslararası Yeni Tiyatro & Yeni Sinema Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri” kapsamında Jüri Özel Ödülü’ne layık görülerek büyük bir başarıya imza atmıştı. Kazandığı bu anlamlı ödülün ardından yeniden sahnelenmesi planlanan oyun, izleyicilere nostaljik ve düşündürücü bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
Gösteri Katılımcılara Keyifli Dakikalar Vadediyor
1980’li yılların İstanbul’unda geçen mahalle yaşamını esprili bir üslupla ele alan “O Film Öyle Değil”, dönemin kültürel yapısını, insan ilişkilerini ve günlük hayatın içinden çıkan komik olayları sahneye taşıyor. Oyunun mizahi anlatımı, döneme dair detaylarla harmanlanarak izleyicilere hem keyifli hem de anlamlı dakikalar vadediyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek gösteriye 9 yaş ve üzeri tüm vatandaşlar davet edildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.