Rektör Özgül'ün Bayram Mesajı
GÜNDEMİstiklal Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Sami Özgül'ün Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Umutların tazelendiği, sağlık ve mutluluk dolu günlerin habercisi olan bir bayram diliyorum” ifadelerini kullandı.
Rektör Özgül, toplum yaşamında özel bir yere sahip olan bayramların; kalpleri heyecanlandıran ve birbirine yaklaştıran müstesna günler olduğunu belirtti. Gönül ve ruh birliği içerisinde bir bayram temennisinde bulunan Prof. Dr. Özgül, mesajında şu düşüncelere yer verdi:
“Ramazan ayının manevi iklimiyle bir kez daha bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle Ramazan Bayramını kutluyor; ülkemiz ve milletimize saadet getirmesini temenni ediyorum.
Hepimizin bildiği gibi bayramlar; huzurun, mutluluğun, sevginin ve saygının paylaşıldığı, toplumsal yaşamın en güzel zaman mefhumlarıdır. Ne yazık ki ülkemizi ve tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüs salgını nedeniyle olağanüstü ve bir o kadar da zor bir süreçten geçiyoruz. Her zamankinden farklı olarak da, Ramazan-ı Şerif’in coşkusunu, birlikte yapılan iftar ve sahur sofralarının tarifsiz güzelliklerini yaşayamadan bayrama ulaştık. Dolayısıyla buruk ve mahzunuz.
Ancak, tüm bunların geride kalacağına, zor günleri birlikte aşacağımıza olan inancımız tamdır. Bu nedenle daha aydınlık yarınlar için bu bayram evde kalmaya, hem kendimiz hem de toplum sağlığı için, belirlenen kurallara uymaya gayret edelim. Gönül köprüleri kurarak, bayramın güzelliğini evlerimizde yaşayalım. Yapılan tavsiyelere riayet edildiğinde, inanıyorum ki güzel günler çok daha kısa sürede gelecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, öğrencilerimizin, kentimizin güzel insanlarının ve tüm inananların bayramını tebrik ediyor; umutlarımızın tazelendiği, sağlık ve mutluluk dolu günlerin habercisi olan bir bayram diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.