© Haber Hanesi 2014 - 2025

Rektör Can, Bozcaada Kaymakamı Gültekin ve Geyikli Belediye Başkanı Oruçoğlu’nu Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen III. Uluslararası Farkındalık Kongresi’ne katılmak üzere Çanakkale’de bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, yerel yöneticileri ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi.

Beraberindeki heyetle birlikte Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin ve Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu’nu makamlarında ziyaret eden Rektör Can, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi olarak Kahramanmaraş’ta yerel yönetimlerle yakın işbirlikleri gerçekleştirdiklerini belirterek, bu işbirliklerini daha geniş alana yayarak Türkiye’nin her noktasından yerel yönetimlere akademik olarak destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin ve Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu nazik ziyaretleri için Rektör Can ve beraberindeki isimlere teşekkürlerini sunarken, Rektör Can misafirperverlikleri için Kaymakam Gültekin ve Belediye Başkanı Oruçoğlu’na teşekkür etti.

Ziyaretler kapsamında Rektör Can’a Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Mehmet Sarıbıyık ve KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı da eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER