“Posta Kutusu” Tiyatro Oyunu Seyirciyle Buluştu
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde “Posta Kutusu” adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu. Yer yer duygusal, yer yer mizahi unsurlarla harmanlanan oyun, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
Türkiye’nin ilk UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta kültür ve edebiyat alanındaki öncü etkinlikleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mevlâna İdris Kültür Sanat Sezonu kapsamında düzenlenen programlar şehrin edebi kimliğini pekiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, yetişkinlere yönelik tiyatro gösterisi vatandaşlarla buluştu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Posta Kutusu” adlı tiyatro oyunu modern insanın ilişkilerine farklı bir pencereden yaklaşarak seyircilere hem düşündürücü hem de keyifli anlar yaşattı.
Yer yer duygusal, yer yer mizahi unsurlarla harmanlanan sahneler, izleyicilerin beğenisini kazandı. Oyunun samimi anlatımı ve yalın dili, salondaki izleyicilerle güçlü bir bağ kurulmasını sağladı. Günümüz dünyasının karmaşık ilişkilerini karamsarlığa kapılmadan ele alan eser, izleyicilere umut ve tebessüm aşılayan bir atmosfer sundu. Sahne performanslarıyla dikkat çeken oyuncular, karakterlerin iç dünyasını başarılı bir şekilde yansıtarak seyirciden tam not aldı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.