Öztunç Su Sorununu Yerinde İnceledi
GÜNDEMCumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra memleketi Kahramanmaraş’a gelerek ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi. Merkez dâhil tüm ilçeleri dolaşarak vatandaşlarla bire bir sohbet eden CHP’li Ali Öztunç, sokağın nabzını tuttu, sorunları ajandasına kaydederek çözüm adına mücadele sözü verdi. Ali Öztunç, Göksun’a bağlı Büyükkızılcık mahallesine geldiğinde ise oldukça dikkat çeken bir olay yaşandı. Atom Karınca’nın geldiğini duyan kadınlar etrafını çevirerek günde yarım saat cılız ve kirli verilen su nedeniyle yaşadıkları çileyi anlattı. Su sıkıntısını yerinde inceleyen Öztunç, “Kahramanmaraş’ta insanlar su sorunu yaşıyor dediğimde beni yalancılıkla suçlayan AKP milletvekilleri ve Büyükşehir Belediyesi bu görüntülere ne diyeceksiniz?” dedi.
Parti Meclisi seçimlerinde Kahramanmaraş İl Örgütünün ve tüm Türkiye’deki parti delegelerinin desteğiyle büyük bir başarıya imza atarak alnının akıyla çıkan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, seçim bölgesi Kahramanmaraş ve parti içerisindeki çalışkanlığıyla Kılıçdaroğlu’nun A takımına da ismini yazdırdı ve Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
“SOLUĞU MEMLEKETİNDE ALDI”
Genel Başkan Yardımcılığı gibi ülke çapında sorumluluk alanı olan önemli bir pozisyona gelmesi sonrası Kahramanmaraş’ı bir kenara bırakır dedikodularını elinin tersiyle kenara iten Atom Karınca Ali Öztunç, soluğu memleketinde aldı.
Andırın’a giderek şehit ailesine taziye ziyaretinde bulunmayı ihmal etmeyen Öztunç, ardından kendini Kahramanmaraş’ın sokaklarına atarak merkez dâhil çok sayıda ilçeyi gezdi.
İl ve ilçelerde partililer, basın mensupları, vatandaşlar, esnaflar ve köylülerle bir araya gelen Öztunç, şehrin nabzını tuttu ve yeni görevinden aldığı kuvvetle tüm mevcut sorunlara karşı daha kararlı ve daha güçlü mücadele yürüteceğinin mesajını verdi.
KÖYLÜLER YOLUNU KESTİ!
Öztunç’un gezileri esnasında oldukça dikkat çeken de bir olay yaşandı. Göksun ilçesinde Öztunç’un yolunu kesen çok sayıda vatandaş, günde yarım saat verilen su nedeniyle isyanlarını dile getirdi. Üstelik yarım saat suyun da cılız ve kirli aktığını belirttiler. Vatandaşların haklı isyanını ve musluktan akan kirli suyu video olarak sosyal medya hesabından paylaşan Öztunç, “Günde yarım saat akan su da görüntüde izleyeceğiniz gibi hem cılız hem de kirli. Mahalleye gittiğimizi duyan bazı kadınlar artık yeter diyerek isyan ettiler. Kahramanmaraş’ta insanlar su sorunu yaşıyor dediğimde beni yalancılıkla suçlayan AKP milletvekilleri ve Büyükşehir Belediyesi bu görüntülere ne diyeceksiniz?” ifadelerini kullandı.
“BÜYÜKKIZILCIK BANA DEĞİL SIZE OY VERDİ”
Öztunç, söz konusu paylaşımında şunları söyledi:
“Değerli dostlar; dün AKP’nin yüzde 99 oy aldığı Göksun’un Büyükkızılcık Mahallesine gittim. Eskiden belde olan 7-8 bin nüfuslu bu mahallede su sorunu yaşanıyor. Bu çağda koca mahalle susuz. Günde yarım saat akan su da görüntüde izleyeceğiniz gibi hem cılız hem de kirli. Mahalleye gittiğimizi duyan bazı kadınlar artık yeter diyerek isyan ettiler. Kahramanmaraş’ta insanlar su sorunu yaşıyor dediğimde beni yalancılıkla suçlayan AKP milletvekilleri ve Büyükşehir Belediyesi bu görüntülere ne diyeceksiniz? Büyükkızılcık bana değil size oy verdi ama siz Kahramanmaraş’ı çantada keklik gördüğünüz İçin kimseye hizmet etmiyorsunuz, yan gelip yatıyorsunuz.”
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.