© Haber Hanesi 2014 - 2025

Özel Sular Vatan Hastanesi Sık Sık Dezenfekte Ediliyor

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs covid-19 nedeniyle Kahramanmaraş Özel Sular Vatan hastanesi başhekimi Dr. Yavuz Kemal YÜZBAŞIOĞLU 7/24 Vatandaşımızın Hizmetindeyiz dedi.

Dünya çapında Koronavirüs covid-19 nedeniyle büyük bir mücadele veriliyor diyen Dr. Yavuz Kemal YÜZBAŞIOĞLU, Bizde Kahramanmaraş Özel Sular Vatan hastanesi olarak bu mücadelede üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Sağlık bakanlığımız Tedbirleri ve önlemleri çapında Özel Sular Vatan Hastanesi’de pandemi hastanesi olarak ilan edilmişti virüse karşı olan önlemlerimizi en başından beri zaten almıştık.

Şu anda’da hastanemizde genel dezenfekte işlemi yapılmakta genel olarakta zaten her gün üç kere ortak kullanım alanları kapı kolları hastalarımızın ve çalışanlarımızın temas ettiği her köşe bucak temizlenip dezenfekte ediliyor.

Biz Özel Sular Vatan hastanesi olarak 7/24 vatandaşımızın hizmetindeyiz. Zaten fedakârlıktan hiç kaçmadığımız gibi Koronavirüs covid-19 sürecinde’de sağlık bakanlığımızın talimatları doğrultusunda taşın altına elini koyan yegane hastanelerden biride biziz.

Tüm birimlerimizle, yoğun bakımlarımızla, ameliyathanelerimizle, polikliniklerimizle, acilimizle hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Bu anlamda hastanemizde hizmet veren doktorlarımıza sağlık çalışanlarımıza ve 7/24 şehrimize hizmet veren tüm sağlık personellerine teşekkür ediyorum.

 

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER