Önsen Köprüsü Çalışmalarında Son Kirişte Tamam
GÜNDEM75 Milyon TL’lik yatırım olan İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü projesinde önemli bir aşamanın daha tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizin kuzeyi ile güneyini birbirine bağlayacak projemiz kapsamında 210 metrelik köprümüzde taşıyıcı kirişlerin montajı tamamlandı” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü’nde önemli bir aşama daha tamamlandı. Sır Barajı kolunun ayırdığı şehrin kuzeyi ile güneyini birbirine bağlayacak, kısa vadede yaklaşık 60 bin nüfusun ulaşımını yarı yarıya kısaltacak proje kapsamında inşa edilen 210 metre uzunluğundaki köprüde kiriş montajı da tamamlandı. Başkan Hayrettin Güngör, “Ağcalı Kavşağının alt kısmından Önsen Grup Yolu’na kadar uzanan 5 kilometrelik yatırımımızda çalışmalarımız devam ediyor. Arterde dolgu çalışmalarımızı önemli ölçüde tamamlamıştık. 210 metre uzunluğunda 7 ayaklı köprümüzde de taşıyıcı kirişlerin montajını tamamladık” diye konuştu.
İki Yaka Birbirine Bağlanıyor
75 Milyonluk yatırım ile şehrin kuzeyi ile güneyi arası ulaşımın yarı yarıya kısalacağına da dikkat çeken Başkan Güngör, “Yer yer 10 metreyi de aşan kaya dolgularla 5 kilometrelik yeni bir arter oluşturuyoruz. Yine Sır Barajı kolunun üzerinde de 210 metrelik bir köprü inşa ediyoruz. Bu projemizle şehir merkezinden 22 kilometre ile sağlanan ulaşım İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü ile 10 kilometreye düşecek. Bu yatırımımızla aynı zamanda Kayseri yolu üzerindeki kavşaklardaki trafik yoğunluğunu da azaltmış olacağız. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.