Onikişubat’ta Yaz Keyfi Başlıyor: 4.750 Çocuk Yüzmeyi Öğrenecek!
Kahramanmaraş HaberleriYaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmek isteyen çocuklar için Onikişubat Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Yüzmeyi Bizimle Keşfet!” yüzme kurslarında dersler başlıyor. 7-14 yaş aralığındaki 4 bin 750’den fazla başvurunun yapıldığı kurs, çocukların hem yüzme becerilerini geliştirmesini hem de sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmasını amaçlıyor.
Onikişubat Belediyesi, spor yatırımları ve ücretsiz yaz kurslarıyla ilçede sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sunmaya devam ediyor. Yüzme kursları da bu vizyon doğrultusunda, çocukların fiziksel gelişimini desteklemenin yanı sıra yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini sağlıyor.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’ın talimatlarıyla başlatılan kurs programı, 1 Temmuz itibarıyla başlıyor. Kurslar, Onikişubat Belediyesi’ne bağlı üç farklı kapalı yüzme havuzunda eş zamanlı olarak yürütülüyor. Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu (Tavşantepe Mahallesi), Şehit Abdullah Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu (Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi) ve Şehit Hüseyin Varol Kapalı Yüzme Havuzu (Cumhuriyet Mahallesi), minik yüzücüleri ağırlıyor.
4 bin 750’den fazla çocuğun kayıt yaptırdığı kurslarda alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen eğitimlerde, çocuklar temel yüzme tekniklerini öğrenecek, suya karşı özgüven kazanacak.
Modern, hijyenik ve güvenli ortamlarda sürdürülen kurslarla birlikte çocuklar hem eğleniyor hem de sporla iç içe bir yaşam tarzına adım atıyor.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.