© Haber Hanesi 2014 - 2025

Onikişubat Belediyesi’nden Doğa Dostu Temizlik Çalışması

Çevre temizliği konusunda önemli bir çalışmaya daha imza atan Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, doğal güzellikleri koruma ve turizmi canlandırma hedefiyle Suçatı’ndan başlayarak Ilıca’ya kadar uzanan yol güzergâhında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Hanifi Toptaş öncülüğünde çevre yatırımlarını kesintisiz olarak devam ettiren Onikişubat Belediyesi, daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin tüm mahallelerinde kesintisiz olarak rutin bir şekilde devam eden çalışmalar, vatandaşlardan da büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Son olarak Başkan Toptaş’ın talimatlarıyla Suçatı’ndan Ilıca’ya kadar olan yol güzergahında kapsamlı temizlik çalışması başlatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yol kenarlarına biriken atıkları temizleyerek hem doğayı korudu hem de daha estetik bir görünüme kavuşturdu.

Ekiplerin özverili çalışmasıyla çevre sağlığına olumsuz etkiler ortadan kaldırılırken, kapsamlı çalışmaya tanık olan bölge sakinleri ve yolu kullanan vatandaşlar, Başkan Hanifi Toptaş’a ve ekiplere duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Toptaş: Doğamızı korumak için durmaksızın çalışacağız

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, yapılan çalışmayla ilgili şu açıklamada bulundu, “Doğal güzellikleri ve turizm potansiyeliyle öne çıkan bölgelerimizde çevre temizliğini sağlamak öncelikli görevlerimizden biri. Suçatı’ndan Ilıca’ya kadar uzanan bu güzergâhta ekiplerimiz özveriyle çalışarak hem vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırıyor hem de ilçemizin turizm cazibesini koruyor. Çevremizi koruma adına vatandaşlarımızın da duyarlı davranmasını bekliyoruz. Hep birlikte daha temiz bir Onikişubat için çalışmaya devam edeceğiz.”

Vatandaşlardan Başkan Hanifi Toptaş’a teşekkür

Çalışmaları değerlendiren mahalle sakinleri, “Burası doğal güzellikleriyle bilinen bir bölge. Ancak çevreye duyarsızca bırakılan çöpler burayı olumsuz etkiliyordu. Onikişubat Belediyemizin yaptığı bu temizlik çalışması sayesinde bölgemiz daha güzel ve yaşanabilir hale geldi. Başkanımız Hanifi Toptaş’a bu hizmet için teşekkür ediyoruz” dedi.

Piknik için gelen bir diğer vatandaş ise, “Yolumuz artık tertemiz. Bu durum hem bizler hem de bölgeyi ziyaret edenler için çok önemli. Başkanımızın çevreye verdiği önemi bir kez daha gördük. Kendisine ve ekiplerine minnettarız” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER