© Haber Hanesi 2014 - 2025

Müşterek Dergisi’nin Yeni Sayısı Yayımlandı

Büyükşehir Belediyesi, Kültür Yayınları’ndan Müşterek Dergisi’nin yeni sayısını okurlarla buluşturdu. Derginin aktüel ve geçmiş sayılarına e-dergi formatında Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden ulaşılabiliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; şiir ve edebiyatın başkentinde kültür envanterini zenginleştirmek, edebi ve sanatsal birikimi artırmak ve kültür sanat etkinliklerine derinlik kazandırmak için faaliyetlerini artırarak sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’ndan Müşterek Dergisi’nin 8. sayısı okurlarla buluştu. Türkçe ve Arapça olarak yayımlanan derginin yeni sayısında; Kahramanmaraş 3. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri, Âşık Mahzuni Şerif Türküleri Ses Yarışması, Türk mutfağında tatlı kültürü, Müslümanların seyahat serüveni, İslamiyet ve kapitalizm gibi pek çok konu ele alınıyor. Müşterek Dergisi’nin yeni sayısına ve Kültür Yayınları’na ait diğer eserlere https://kahramanmaras.bel.tr/e-dergi ve https://www.marastaedebiyat.com internet adresleri üzerinden e-dergi formatında ulaşılabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER