© Haber Hanesi 2014 - 2025

Milletvekili Zuhal Karakoç, Göksun ve Andırın'ın Yeni İlçe Başkanlarını Tebrik Etti

MHP Göksun ve Andırın kongrelerinde yeni ilçe başkanları seçildi. Milletvekili Zuhal Karakoç, teşkilat birliği ve Türkiye Yüzyılı hedefi vurgusu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş teşkilatında kongre süreci devam ederken, Göksun ve Andırın ilçe kongreleri de tamamlandı. Kongrelerde delegelerin oylarıyla Göksun İlçe Başkanlığına Emre Çiçek, Andırın İlçe Başkanlığına ise Ali Keleş seçildi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, kongrelerin ardından yaptığı açıklamada yeni ilçe başkanlarını tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Karakoç'tan Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Milletvekili Zuhal Karakoç, Göksun İlçe Kongresi'nde Genel Merkezin takdiri ve delegelerin iradesiyle Emre Çiçek'in ilçe başkanlığı görevine seçildiğini, eş zamanlı gerçekleştirilen Andırın İlçe Kongresi'nde ise Ali Keleş'in teşkilatın desteğiyle ilçe başkanı olarak belirlendiğini ifade etti.

Her iki ilçe başkanına da yeni görevlerinde başarı dileklerini ileten Karakoç, kongrelerin teşkilata hayırlı olmasını temenni etti.

"Makamlar Geçici, Ülkülerimiz Ebedidir"

Açıklamasında teşkilat ruhuna dikkat çeken Karakoç, Milliyetçi Hareket Partisi'nde görevlerin geçici olduğunu, asıl olanın ülküler ve teşkilat anlayışı olduğunu vurguladı.

Parti mensuplarını aynı hedef doğrultusunda buluşturan en önemli gücün teşkilat bilinci olduğunu ifade eden Karakoç, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların süreceğini belirtti.

Türk ve Türkiye Yüzyılı Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini kaydeden Karakoç, Göksun'dan Andırın'a kadar Kahramanmaraş'ın her noktasında teşkilatların aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Karakoç, açıklamasını birlik, beraberlik ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in başarısı yönündeki temennileriyle tamamladı.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER