Milletvekili Karakoç’tan MHP Kongresi Sonrası Açıklama: “Makamlar Geçici, Vazifeler Emanet”
Kahramanmaraş HaberleriMHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, kongre sonrası açıklamasında görev ve sadakat vurgusu yaptı. Metehan yeniden il başkanı seçildi.
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kahramanmaraş 15. Olağan İl Kongresi’nin ardından önemli değerlendirmelerde bulundu. Karakoç, kongrede yeniden MHP Kahramanmaraş İl Başkanı seçilen Mansur Metehan’ı tebrik ederken, yeni yönetim kuruluna da başarı dileklerini iletti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Zuhal Karakoç ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen kongrede, Genel Merkezin takdiri ve delegelerin iradesiyle Mansur Metehan yeniden il başkanlığı görevine seçildi.
Karakoç’tan Teşkilata Yeni Dönem Mesajı
Kongre sonrasında açıklama yapan Zuhal Karakoç, ilçe kongrelerinden il kongresine uzanan süreçte teşkilat çalışmalarının devam ettiğine dikkat çekti.
Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen kongrenin, Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in iradesini ortaya koyduğunu belirten Karakoç, yeni dönemde teşkilat mensuplarına önemli sorumluluklar düştüğünü ifade etti.
Görev anlayışının makamdan önce geldiğine vurgu yapan Karakoç, dikkat çeken mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Bizim için makamlar geçici, vazifeler emanet; sadakat ise esastır.”
Mansur Metehan’a Tebrik, Yeni Yönetime Başarı
Zuhal Karakoç, kongrede yeniden MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine seçilen Mansur Metehan’ı tebrik etti.
Karakoç, Metehan’ın yanı sıra yeni yönetim kurulunda görev üstlenen isimlere de çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.
Kongrede ortaya çıkan iradenin teşkilatın yeni dönem çalışmalarına yön vereceğine işaret eden Karakoç, Kahramanmaraş’taki parti çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
Karakoç: “Mücadelemize Devam Edeceğiz”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gösterdiği istikamet doğrultusunda Kahramanmaraş’taki çalışmaların daha ileri taşınacağını ifade eden Zuhal Karakoç, teşkilat olarak mücadeleyi sürdüreceklerini kaydetti.
Karakoç’un kongre sonrası açıklaması, bir yandan Mansur Metehan’ın yeniden başkan seçilmesini kutlarken, diğer yandan MHP Kahramanmaraş teşkilatının yeni dönemine ilişkin güçlü bir birlik, görev ve sorumluluk mesajı verdi.
MHP Kahramanmaraş 15. Olağan İl Kongresi ile birlikte Metehan yeniden il başkanlığı görevini üstlenirken, Karakoç’un açıklamaları kongre sonrasının öne çıkan mesajları arasında yer aldı.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.