MEĞER OTOPARK OLSUN DİYE YIKMIŞLAR
GÜNDEMKahramanmaraş'ın en eski bölgelerinden olan Sarayaltı'nda son zamanlarda iki yıldır bitmeyen yol projesi yüzünden vatandaş dertli
Kahramanmaraş'ın en eski bölgelerinden olan Sarayaltı'nda son zamanlarda iki yıldır bitmeyen yol projesi yüzünden vatandaş ve esnaf yoğunlaşan trafikten ve doğurduğu sorunlardan dertli. isadivanlı mahallesi içerisinde bulunan ve Sarayaltı mevkii olarak çok eski yıllardan bugüne tanınan bölgede Trabzon caddesinin yayalaştırılma projesi sonrasında alternatif güzergah olarak planlanan Sarayaltı caddesi iki yıldır bitirilemeyen yol genişletme projesi yüzünden vatandaş ve esnafı canından bezdirdi. Bir çok esnaf eskisi gibi iş yapamadıklarını bölgenin tamamıyla otopark ve trafik çilesine dönüştüğünü belirtti.
İLK YIL HAŞARELERLE MÜCADELE ETTİLER
Bölgede yaşayan vatandaşlar ise mevcut eski yapıların yıkılmasıyla ilk zamanlarda fare , yılan ve haşerelerle mücadele ettiklerini belirtirken sonrasında ise yıkılan yapıların tamamen otoparka dönüştüğünü belirtti. Bölgede yaşanan trafik sorunu yüzünden yürüyecek kaldırımlarının dahi kalmadığını belirtti. Olası bir trafik faciasının yaşanacağından korkan vatandaşlar yetkililerin en yakın zamanda ilgilenmelerini talep etti.
İŞTE Sosyal medya'da büyük tepki çeken o fotoğraflar
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.