© Haber Hanesi 2014 - 2025

Mahir Ünal Tedavi İçin Başka Şehre Gitmeye Gerek Kalmadı Artık

Kahramanmaraş'a sağlık alanında yeni yatırımlar olacağını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal müjdeledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal’ın memleketi Kahramanmaraş’ın kamu yatırımları noktasında yaptığı çalışmalarında güzel bir gelişme daha yaşandı. Kanser tedavileri için farklı illere gitmek zorunda kalan Kahramanmaraş halkı artık kendi ilinde bu hizmeti elde edecek.

Batı, sağlıkta da insanlıkta da sınıfta kaldı

Tüm dünyanın ve Türkiye’nin yaşamış olduğu bu Pandemi sürecinde çok önemli bir gerçek açık bir şekilde gözler önüne serildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'de sağlık sistemi ile ilgili olarak son 18 yılda büyük bir sıçrama gerçekleştirildi. Gelişmiş ülkelerin 30-40 yılda başaramadığı sağlıkta dönüşüm sürecini, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye kısa bir sürede başardı. Bu güçlü iradenin ve liderin siyasete atıldığı ilk günden bu yana en yakınında yol arkadaşlığı yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’da memleketi Kahramanmaraş için sayısız hizmetlerin yatırımların kazandırılmasında öncü rol oynadı.

Kanser hastaları için Kahramanmaraş’a 10 milyon liralık cihaz!

Ünal Pandemi süreci ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde memleketinin sağlık yatırımlarına da değinerek bu süreçte necip fazıl şehir hastanesi için kazandırılan tam 10 milyon lira değerindeki ‘PET/CT’ cihazının müjdesini verdi

Peki nedir bu cihaz; pozitron emisyon tomografisi (PET-CT) teknolojisi, bilgisayarlı tomografi (CT) ile birleştirilerek, birçok hastalığın teşhisine olanak sağlayan ve bu alanda dünyada kullanılan en ileri teknoloji tıbbi görüntüleme yöntemi. PET/CT çok büyük bir oranda kanserin tanı ve evrelemesinde kullanılıyor.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal konuşmasında;

“Hem ilçelerimizle ilgili hem Kahramanmaraş merkez ile ilgili milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla beraber gecemiz, gündüzümüz işimiz Kahramanmaraş diyerek çalışıyoruz. Bir hususu daha belirtmek isterim ki, 18 yıldan bu yana ak parti iktidarlarının Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her icraat attığı her adım, Türkiye’yi bugün Dünya’nın yaşadığı en büyük kriz olarak gösterilen Pandemi salgınına adeta hazırlamıştır. Sağlıkta, ulaşımda, bilişimde, üretim yeteneğinde her alanda Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek vizyonu ve feraseti ile Türkiye’nin geçtiğimiz 18 yıl adeta bugünlere hazırlık yapılmış olduğuna da şahitlik yapmış olduk. Biz çalışmaya ve Türkiye ile gurur duymaya devam edeceğiz, biz Kahramanmaraş’la gurur duymaya devam edeceğiz. Ama birileri de yapılanları görmemeye, bunca hizmeti yok saymaya, ülkeleri ile gurur duymak yerine, Küba ile gurur duymaya, İsveç’i övmeye İngiltere, Almanya’yı örnek vermeye ve ülkesini ABD’ye şikayet etmeye devam edecek. Onlar yanlış bildiklerinde biz doğru bildiklerimizde devam edeceğiz” dedi.     

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER