Kurtuluş Haftası Yarışmalarında Ödüller Verildi
GÜNDEMBüyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen 12 Şubat Kurtuluş Haftası yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Başkan Güngör, “Kurtuluş Haftamız kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde resim, şiir ve mektup yarışması düzenledik. Bu yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 12 Şubat Kurtuluş Haftası kapsamında şehir genelinde öğrenciler arasında düzenlenen yarışmaların ödül törenine katıldı. Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ile öğrenciler ve yakınları katıldı.
Resim, Şiir ve Mektup Yarışmaları
Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Milli Mücadelemizin 102. yıl dönümünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz arasında resim, şiir ve mektup yarışması düzenledik. Bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz bizler için bir inci. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Ancak yarışma kuralları gereği bir sıralama yaptık ve dereceye giren öğrencilerimize ödüller takdim edeceğiz. Dereceye giren öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum. Bu kapsamda yarışmalarımıza destek veren İl Milli Eğitim Müdürümüz nezdinde tüm yönetici ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Hediyeler Takdim Edildi
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Yarışmalar kapsamında birinci olan öğrencilere bisiklet, ikinci olan öğrencilere tablet, üçüncü olan öğrencilere akıllı saat, dördüncü ve beşinci olan öğrencilere ise akıllı bileklik hediye edildi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.