Kurtulmuş ve Güngör, deprem şehitlerini ziyaret etti
Kahramanmaraş HaberleriAsrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları kabirleri başında dualarla yâd eden Başkan Hayrettin Güngör, “Acımız hala ilk günkü gibi taze. Ahirete irtihal eden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Rabbim mekânlarını cennet, makamlarını âli eylesin” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bayram ziyareti kapsamında şehre gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ile 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların kabirlerini ziyaret etti. Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ve İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı kabir ziyaretinde, asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla yâd edildi. Bayram arifesi mezarlığı ziyarete gelen vatandaşlarla da bir araya gelerek taziye dileklerini ileten Başkan Hayrettin Güngör, “Asrın felaketinde Rahmet-i Rahman’a uğurladığımız hemşehrilerimizi kabirleri başında dualarla yâd ettik. Acımız hala ilk günkü gibi taze. Ahirete irtihal eden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Rabbim mekânlarını cennet, makamlarını âli eylesin” dedi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.