© Haber Hanesi 2014 - 2025

KSÜ’den Hatay Mustafa Kemal Üniversitesine Ziyaret

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKU) Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’i makamında ziyaret ederek deprem sonrası iki üniversite arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi hususunda istişarelerde bulundu.

HMKE Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren ile yapılan ikili görüşmede depremden etkilenen iki üniversite arasında, eğitim, bilim ve teknoloji alanlarında yapılacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, deprem sonrası yaraların hızla sarılmaya devam ettiğini belirterek bu süreçte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi olarak bölgemizdeki üniversiteler ile yoğun işbirliği içinde olduklarını, depremin olumsuz etkilerinin önemli oranda giderildiğini ve bölgemizin en kısa zamanda normale döneceğine inandıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HMKU Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, desteklerini esirgemeyen KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a ve ekibine teşekkürlerini sundu.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER