© Haber Hanesi 2014 - 2025

KSÜ Öğretmen Yetiştirme Modeli Kapsamında Fakülte-Öğretmen Buluşmalarının İkincisi Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Eğitim Fakültesinde yürütülmekte olan ‘Kuramı Uygulamaya Taşıyabilen Okuryazar Lider Öğretmen Modeli’ kapsamında Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nail Yıldırım, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ramazan Yirci ve Kahramanmaraş İl milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Balkıs gönüllü mentor öğretmenler ile bir araya geldi.

İki oturum halinde yapılan toplantılardan birincisi Suzan Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 11.06.2019 tarihinde gerçekleştirildi. İkinci oturum ise öğleden sonra Necmettin Erbakan İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Modelin özgünlüğünü anlatan Dekan Prof. Dr. Nail Yıldırım, mentor öğretmenlere bu süreçte gönüllü olarak verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini ifade etti ve modelin hem ulusal düzeyde hem de akademik alanda farklı çevreler tarafından takdirle izlendiğini belirtti.

Toplam 648 öğretmenin katıldığı toplantılarda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ramazan YİRCİ mentor öğretmenlik süreci ile ilgili bilgiler verdi. Model kapsamında faaliyete geçirilen www.kutolom.com web adresi ve içeriği tanıtıldı. KSÜ Eğitim Fakültesinde model kapsamında yapılan faaliyetler hakkında mentor öğretmenler bilgilendirildi.

Verilen mentorluk eğitiminin soru cevap bölümünde ise mentor öğretmenlik uygulamasında güzel örnekler ve modelin geliştirilmeye açık yönleri tartışıldı. Oldukça verimli geçen toplantılar karşılıklı teşekkür ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER