Kırsal mahallelerin yolları yenileniyor
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Afşin’de Esence – Çardak ve Hurman – Berçenek grup yollarında bakım ve onarım çalışmalarını tamamlarken, Mehre Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yolda yenileme uygulamalarını sürdürüyor.
Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için yol yenileme çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’in çeşitli noktalarında yol bakım ve onarım uygulamalarına devam ediyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’nca Esence – Çardak ve Hurman – Berçenek grup yollarında asfalt tamiri tamamlanırken Mehre Mahallesi’ne ulaşım sağlayan yolda bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Arterlerde deforme olan kısımlar asfaltla yenilenirken yerleşim yerlerinin ulaşım standardı iyileştiriliyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ilçe merkezleri ve kırsal mahallelerde yol yenileme uygulamalarının artarak devam ettiği ve yerleşim yerlerinin ulaşımının iyileştirildiği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.