KASKİ'den 54 Milyon TL'lik Dev Yatırım! Araç Filosuna 10 Yeni İş Makinesi Katılıyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı hizmetlerindeki saha kapasitesini artırmak amacıyla araç ve iş makinesi filosunu güçlendiriyor. Bu kapsamda yaklaşık 54 milyon TL değerinde 10 yeni iş makinesi hizmete alınacak.
Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelindeki altyapı hizmetlerini daha hızlı ve etkin yürütmek amacıyla araç ve iş makinesi filosunu güçlendiriyor. Yaklaşık 54 milyon TL'lik yatırımla 10 yeni iş makinesi KASKİ envanterine kazandırılacak.
Yatırım kapsamında 2 ekskavatör ile 8 kazıcı yükleyici satın alınarak saha ekiplerinin hizmetine sunulacak. Yeni araçların özellikle içme suyu ve kanalizasyon altyapısındaki yapım, bakım, onarım ve arıza müdahale çalışmalarında aktif olarak kullanılacağı belirtildi.
Altyapı Çalışmalarına Hız Kazandıracak
KASKİ tarafından yapılan açıklamada, yeni iş makineleriyle birlikte saha ekiplerinin çalışma kapasitesinin önemli ölçüde artırılmasının hedeflendiği ifade edildi.
Kentin farklı noktalarında eş zamanlı yürütülen altyapı çalışmalarına daha hızlı müdahale edilebilmesi ve arızalara daha kısa sürede çözüm üretilebilmesi amacıyla filonun güçlendirildiği kaydedildi.
Hizmet Kalitesi Artacak
Yaklaşık 54 milyon TL değerindeki yatırımın tamamlanmasıyla birlikte KASKİ'nin teknik kapasitesinin güçleneceği, içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerinin daha etkin, hızlı ve kesintisiz yürütülmesinin amaçlandığı bildirildi.
KASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı yatırımlarını modern ekipmanlarla desteklemeye devam ederek Kahramanmaraş genelinde vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.