© Haber Hanesi 2014 - 2025

KASKİ Biberciler Caddesi'nde Asfalt Onarımına Hız Verdi

Kahramanmaraş'ta Biberciler Caddesi yenileniyor. KASKİ'nin asfalt onarım çalışmalarıyla ulaşım altyapısı güçlenirken yol güvenliği de artırılıyor.

Kahramanmaraş’ta altyapı yatırımlarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmalarına devam ediliyor. KASKİ Genel Müdürlüğü, Şazibey Mahallesi’nin önemli ulaşım güzergâhlarından Biberciler Caddesi’nde asfalt onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir genelinde içme suyu, kanalizasyon ve diğer altyapı yatırımlarını planlı şekilde hayata geçiren KASKİ, çalışmalar sırasında müdahale edilen yol yüzeylerini yeniden düzenleyerek güvenli ve konforlu ulaşıma hazır hale getiriyor.

Belirlenen çalışma programı doğrultusunda ilerleyen ekipler, Biberciler Caddesi’ndeki asfalt onarımlarını tamamlamak için sahada yoğun mesai harcıyor.

Altyapısı Tamamlanan Yol Yeniden Düzenleniyor

Şazibey Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı imalatlarının ardından üstyapının yeniden eski düzenine kavuşturulması amacıyla asfalt uygulamalarına geçildi.

Çalışmalar kapsamında altyapı müdahaleleri nedeniyle etkilenen yol yüzeyleri ekipler tarafından onarılıyor. Gerçekleştirilen uygulamalarla sürüş güvenliğinin artırılması, ulaşımın daha konforlu hale getirilmesi ve yolun uzun yıllar güvenle kullanılabilecek bir yapıya kavuşturulması hedefleniyor.

KASKİ, asfalt çalışmalarını yalnızca bozulan yol yüzeylerinin onarılması olarak değil, bölgede gerçekleştirilen altyapı yatırımlarının tamamlayıcı aşaması olarak değerlendiriyor.

Planlı ve Koordineli Çalışmayla Kalıcı Çözüm

Biberciler Caddesi’nde sahadaki ekiplerin koordinasyonuyla sürdürülen çalışmaların belirlenen takvim doğrultusunda tamamlanması amaçlanıyor.

Teknik planlamaya uygun şekilde gerçekleştirilen uygulamalarla Şazibey Mahallesi’nin ulaşım altyapısının daha düzenli ve işlevsel hale getirilmesi hedeflenirken, vatandaşların günlük ulaşım sırasında yaşadığı olumsuzlukların da giderilmesi amaçlanıyor.

Altyapı ve Üstyapı Birlikte Yenileniyor

KASKİ Genel Müdürlüğü, kent genelindeki yatırımlarını yalnızca mevcut ihtiyaçlara çözüm üreten çalışmalar olarak değil, Kahramanmaraş’ın geleceğine yönelik uzun vadeli hizmetler olarak ele alıyor.

Altyapı ile üstyapının bütüncül bir anlayışla yenilendiği çalışmalar sayesinde mahallelere daha dayanıklı ve sürdürülebilir hizmetler kazandırılması hedefleniyor.

Biberciler Caddesi’ndeki asfalt onarımlarının tamamlanmasıyla güzergâhın daha güvenli ve konforlu şekilde yeniden vatandaşların kullanımına sunulması planlanıyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER