Karne Sevincini Heyecan Bahçesinde Yaşadılar
GÜNDEMDulkadiroğlu Belediyesi Heyecan Bahçesi, hafta sonu karne sevinci yaşayan gençleri ağırladı.
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Yeşiltepe mahallesinde hizmete sunduğu Heyecan Bahçesi, karne sevinci yaşayan ve yaz tatiline giren öğrencileri ağırladı. Yaz tatiline Heyecan Bahçesi aktiviteleriyle merhaba diyen öğrenciler, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a da teşekkür etti.
Hafta sonu yoğunluğu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, öğrencilerin karne sevincini paylaştıklarını söyledi.
Heyecan Bahçesi’nin gördüğü ilgiden memnun olduklarını aktaran Başkan Okay, değerlendirmesinde şunları dile getirdi: “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz her şeyin en iyisine layıktır. Şuanda hizmette olan Heyecan Bahçemiz’de gençlerimize kaliteli bir hizmet sunuyorluyor. Hafta sonu yaz tatili ve karne heyecanı yaşayan gençlerimiz Heyecan Bahçesi’ne yoğun ilgi gösterdi. Bizler de onların mutluluğunu paylaşıyoruz. Heyecan Bahçemiz de dilediğince eğleniyorlar. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize güzel bir yaz tatili geçirmelerini diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği
Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı
İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.
SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu
SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi
TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu
TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.