© Haber Hanesi 2014 - 2025

KAMTİAD Başkan Yrd. Cemal SARI “ Metal ve Mutfak Sektöründe Markalaşacağız”

KAMTİAD Başkan Yrd. Cemal SARI “ Metal ve Mutfak Sektöründe Markalaşacağız” ifadelerinde bulundu.

Kahramanmaraş Ticaret ve İş  İnsanları Derneği (KAMTİAD) Başkan Yardımcısı ve Metal/Mutfak sektörü komisyonu Başkanı, Cemal SARI yapmış olduğu açıklamada “KAMTİAD olarak her alanda olduğu gibi Kahramanmaraş’ta Ticaret ve İş İnsanlarını birlik, beraberlik adına birleştirmeye devam edeceğiz. Bu birliktelik  sektörel olarak iş  insanlarının sorunlarını daha hızlı çözmeyi amaçlamaktadır. Üyelemizin birbirleri arasında daha fazla işbirliği içerisinde olmalarını istiyoruz.  KAMTİAD Başkanımız Sn. Hasan Esat IŞIK önderliğinde, Sektörel anlamda birlikte daha güçlü olacağımızı düşündüğümüz komisyonlarımızın sayılarını hızlıca artırmaya devam etmeyi amaçlıyoruz. Komisyonlarımızda bulunan üyelerimiz  ile birlikte ortak akıl ile hareket etme amacımız  var. Bu şekilde sektörel sorunlarımızı da daha hızlı çözeceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca üyelerimizi  her konuda desteklemeye devam edeceğiz. Her üyemizin marka bilinirliğini artıracak çalışmalarımız olacak. Kahramanmaraş’ta faaliyette bulunan firmalardan onlarca Türkiye ve Dünya çapında bilinen marka çıkartmayı hedefliyoruz.

HASCEBECİ Metal olarak bugün Kahramanmaraş’ta Metal sektöründe birlikte faaliyette bulunduğumuz Tat Metal, Trentlon Mutfak, Erena Metal, Ceren Metal, Ay Bakalit ve Metal ile birlikte  Metal sektörünün geleceği için çalışacak komisyonumuzu  KAMTİAD derneğimizin altında kurmuş  bulunmaktayız. Kurmuş olduğumuz bu komisyonda bulunan firmalar ile sektörümüzün sorunları ve sektörümüzün geleceği adına faaliyetlerde bulunacağız. Birbirimizi destekleyerek her konuda birlikte hareket ederek, yardımlaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Aramıza katılmak isteyen sektörümüzde bulunan diğer firmalara da kapımız her zaman açık olacaktır.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER