© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'taki Koronavirüs Riski Artıyor 69 Günde Ciddi Artış

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan " Hayat Eve Sığar " uygulamasındaki koronavirüs risk verilerinde Kahramanmaraş haritasından 29 Nisan'da yaptığımız haberin üstünden 69 günde risk haritasında inanılmaz artış yaşandı.

Güncellenen uygulamada yoğunluk haritası bölümü renk derecesine göre yeniden şekillendirildi. Koronavirüs riskinin ne düzeyde olduğunu gösteren haritada sadece yaşanılan bölge değil diğer bölgelerin yoğunluğu da haritada yer aldı.  Hayat Eve Sığar uygulamasında 29 Nisan 2020 tarihinde yaptığımız haberde " Orta Riskli Bölge " olarak tanımlanan Kahramanmaraş merkez ve ilçelerde koronavirüs yoğunluğunun arttığı gözlemlendi. Kahramanmaraş merkezi ve bazı bölgelerde " Çok Riskli Bölge " ibaresi dikkat çekti. 

İşte 29 Nisan 2020 haritası 06 Ağustos 2020 tarihli koronavirüs risk yoğunluğu haritasının son hali ; 




29 NİSAN 2020 Tarihli Haberimizi Okumak İçin TIKLA

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER