© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Vinç Üzerinde Mahsur Kalan İşçiyi İtfaiye Kurtardı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde meydana gelen bir olayda, çalıştığı vincin üzerinde mahsur kalan bir işçi, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı.

Pazarcık ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde çalışmakta olan bir işçi, vincin üzerinde mahsur kaldı ve kendi imkanlarıyla inemedi. Durumun aciliyetine binaen bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, hızla ve dikkatle çalışarak işçiyi güvenli bir şekilde aşağı indirmeyi başardı.

Ekiplerin Hızlı ve Etkili Müdahalesi

İtfaiye ekiplerinin profesyonel yaklaşımı sayesinde işçi kısa sürede kurtarıldı ve herhangi bir yaralanma yaşanmadı. İşçinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu olay, iş güvenliğinin ve acil durum müdahalelerinin önemini bir kez daha vurguluyor. Kahramanmaraş itfaiyesi, hızlı ve etkili müdahalesiyle takdir topladı.

İlginizi Çekebilir

KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai

KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

TÜM HABERLER