Kahramanmaraş’ta Ulaşım Seferberliği: Mobil Ekipler Gece Gündüz Çalışıyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla kurduğu mobil asfalt ve kilit parke tamirat ekipleri ile şehir genelinde anında müdahale imkânı sunuyor.
Ekipler, yerinde yapılan incelemeler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hemen harekete geçerek arterler, yürüyüş yolları ve refüjlerdeki tamiratları gerçekleştiriyor.
Ulaşım seferberliğini kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kurduğu mobil hizmet ekibi ile yerleşim alanlarının ulaşım standartlarını iyileştiriyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı mobil ekipler, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde vatandaşların ulaşım taleplerine hızlı bir şekilde yanıt veriyor.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Daha ulaşılabilir yerleşim yerleri için şehir genelinde çalışmalarımız artarak devam ediyor," denildi. Mobil ekipler, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürerek vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânları sunmayı hedefliyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor
Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.