© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Trafik Denetimlerinde 1.133 Sürücüye Ceza

Kahramanmaraş’ta iki günlük trafik denetiminde 10 binden fazla araç kontrol edildi, 1.133 sürücüye ceza uygulandı. Trafik güvenliği için denetimler sürecek.

amacıyla kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi. Kent genelinde yapılan kontrol noktalarında araçlar tek tek durdurularak sürücülerin belge, hız ve güvenlik kurallarına uyumu incelendi.

Denetimler sonucunda 1.133 trafik cezası düzenlendi. Polis ekipleri, özellikle motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerde 88 ihlal tespit etti. Ayrıca radar kontrollerinde 241 hız ihlali, kavşak noktalarında ise 46 kırmızı ışık geçme vakası belirlendi. Alkollü araç kullanımında da 11 sürücü hakkında işlem yapıldı.

Kuralları hiçe sayan sürücülere yönelik yaptırımlar kapsamında 33 araç trafikten çekilirken, 18 sürücü belgesi de geçersiz sayıldı.

Aynı dönemde şehirde 13 yaralamalı trafik kazasında 22 kişi yaralandı, 15 maddi hasarlı kaza ise polis kayıtlarına geçti. Emniyet, trafik güvenliğini sağlamak için yıl boyunca benzer uygulamaların devam edeceğini açıkladı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER