Kahramanmaraş’ta Termometreler Zirvede: AKOM’dan Kritik Uyarı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden Sıcak Hava Uyarısı: Sağlık İçin Önleminizi Alın
Büyükşehir Belediyesi AKOM, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini belirterek dikkatli olunması noktasında vatandaşları uyardı. Özellikle günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında açık alanda bulunulmaması gerektiği vurgulandı.
Kahramanmaraş’ta hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden önemli bir uyarı geldi. Yapılan açıklamada, özellikle sıcaklığın zirve yaptığı saatlerde açık alanlarda bulunulmaması gerektiğini vurgulandı. Afet Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamada, son günlerde artış gösteren sıcaklıkların sağlık açısından risk oluşturabileceğine dikkat çekildi. Açıklamada, “Kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında açık alanda bulunmamaları önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Sağanak Yağışlar Öncesi Sahada Yoğun Mesai
KASKİ, şehir genelinde olası su birikintileri ve taşkınların önüne geçmek için yoğun mesai yapıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.
KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor
UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.
Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.