© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Tekstil Fabrikasında Çıkan Yangın Maddi Zarar Verdi!

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Ağcalı Mahallesi’nde bulunan bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, maddi hasara yol açtı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olay anında herhangi bir yaralanmanın olmaması teselli kaynağı oldu.

Yangının Sebebi Henüz Bilinmiyor Edinilen bilgilere göre, fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden çalışanlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbarın ardından bölgeye hızla itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangını büyümeden kontrol altına alarak, daha fazla zararın önüne geçti.

Maddi Hasar Oluştu, İnceleme Başlatıldı Yangında maddi hasar meydana gelirken, olayın ardından yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı. Fabrikada meydana gelen bu olay, bölgedeki tekstil sektörü için endişe verici bir durum oluşturdu. Yangının çıkış sebebiyle ilgili detayların yapılacak araştırmaların ardından açıklanması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kitap Tutkunlarını Edebiyat Şehri’ne Çağırıyor

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyükşehir Belediyesi; Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Mardin ve Konya’da gerçekleştirdiği tanıtımlarla kitap tutkunlarını Kahramanmaraş’a davet ediyor.

KAFUM, Uluslararası Kitap Fuarı’na Hazırlanıyor

UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı hazırlıkları sürüyor.

Kahramanmaraş Göksun’un Bir Mahallesine Daha Büyükşehir Dokunuşu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde Devlettepe Mahalle yolunu yeniliyor. Devlettepe Okulu’na da ulaşım sağlayan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki arter asfaltla kaplanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Andırın’da Yatırımlarını 2026 Yılında Artırarak Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fırat Görgel öncülüğünde Andırın’da vatandaşların hayatını kolaylaştıran fiziki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Altyapıdan üstyapıya, sıcak asfalt ve sathi asfalt yatırımlarından köprü yatırımlarına kadar Andırın’da yatırımlar artarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Caddelerinde Temizlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Hacı Esat Efendi Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş’ta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Yaralandı, Şüpheliler Aranıyor

Kahramanmaraş’ın Tekerek Mahallesi’nde silahlı saldırıda iki kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis şüphelileri arıyor.

TÜM HABERLER