© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Sürücülerin Dikkatine

Büyükşehir Belediyesi, yol genişletme çalışmaları dolayısıyla İsa Divanlı Mahallesi Güllü Hoca Caddesi’nde bulunan yolun 11 Mart Cuma gününe kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı’nda ise devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten devam edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İsa Divanlı Mahallesi’nde yol genişletme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda Güllü Hoca Caddesi’nde bulunan yol 11 Mart Cuma gününe kadar trafiğe kapalı olacak. Yıkım ve hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol tekrardan güvenli bir şekilde trafiğe açılacak. Onikişubat’ta Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı’nda ise devam eden bazalt çalışmaları nedeniyle 15 Mart Salı gününe kadar mevcut yolda trafik tek şeritten devam edecek.

 

Alternatif Güzergâhlar Tercih Edilmeli

Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yol kapama kararlarına ilişkin yapılan açıklamada, “Dulkadiroğlu İsa Divanlı Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan yol genişletme çalışmaları dolayısıyla bölgede farklı parsellerde yer alan 3 yapıda yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda, Güllü Hoca Caddesi’ndeki yolumuz 11 Mart tarihine kadar trafiğe kapatılmıştır. Yıkım ve hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından mevcut yol trafiğe açılacak. Onikişubat’ta Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı’nda ise yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mart tarihine kadar trafik tek şeritten devam edecek. Vatandaşlarımızın trafikte aksaklık yaşamaması için alternatif güzergâhları kullanmaları önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Anadolu Kilimleri Tuvalde Yeniden Hayat Buluyor: Seda Kılıç’ın Özgün Sanat Tekniği

Geleneksel Anadolu kültürünü modern tuval resmiyle buluşturan sanatçı Seda Kılıç, her biri uzun, yorucu, yoğun ve titiz bir çalışma sürecinin ürünü olan özgün eserleriyle adından söz ettiriyor. Alaylı bir sanatçı olarak kendi geliştirdiği özgün tekniklerle dikkat çeken Kılıç, zanaat ile sanatı harmanladığı "Kilimnâme" koleksiyonunu sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nin çocuk sağlığı kadrosuna yeni uzman

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. İsmail Ersan Can, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

TEKNOFEST'te Ortaokul Öğrencilerinin Gurur Gecesi! Dereceye Girenler Belli Oldu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in yürütücülüğünü üstlendiği “İnsanlık Yararına Teknolojiler Yarışması”nın Ortaokul Seviyesi’nde dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

İstanbul Başakşehir’de okulda korkutan saldırı: 8 öğrenci bıçakla yaralı

İstanbul Başakşehir’de bir ortaokulda bıçaklı saldırı yaşandı. 15 yaşındaki F.M.’nin saldırısında 8 öğrenci yaralandı, 3 öğrencinin durumu ağır.

SANKO Holding Başkanı Konukoğlu, TEKNOFEST’te Gençlerle Buluştu

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2026 kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’nda düzenlenen festival alanını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip projelerini dinledi 

TEKNOFEST Güneydoğu’da önemli buluşma: SANKO Holding’den Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu

TEKNOFEST’in ana paydaşlarından SANKO Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TEKNOFEST Güneydoğu kapsamında Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndaki festival alanında, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar’ı ağırladı.

TÜM HABERLER